General Mobile Discovery OrjinalROM v2 (Update)


Telefonu Manuel Olarak Güncellemek 

Telefondan internete giremiyorsanız işinize yarayacaktır. Bu yöntemi tavsiye etmem Kablosuz veya Veri bağlantısı ile güncelleyebiliyorsanız oradan yapın. 

Önemli olan noktalar: dosyayı sadece bir kez yükleyin. Yazılımın Tarihini kontrol edin. Ona göre indirme yapın yanlış sürüme yanlış paket yüklemeyin(sorumluluk size ait) 

Yazılım tarihini kontrol etmek; Menüdeki Sistem Güncelleme uygulamasına girin Yayınlanma tarihi yazısına göre aşağıdaki paketlerden birini indirin. 

Aşağıdaki linkten ota paketini indirin ve sdkarta atın. 
Ses açma+ Güç tuşu ile Recovery’e(CWM değil orjinal recovery) girin ve install from sdcard seçeneğinden dosyayı seçip kurun. 

Sistem Güncelleme uygulamasında; 
23.07.2013 Yazıyorsa bu paketi indirin.
(Bu konudaki sürüm yani Ayarlarda Genel Ayarlar,Tüm Ayarlar yazan sürüm. Yada Derleme numarasına bakın Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Derleme Numarası:T5910 ) 
Link
Alternatif Link
http://gmdiscovery.gene...106_Discovery_T5910.zip 

29.05.2013 Yazıyorsa bu paketi indirin.
(Türkçesi bozuk olan sürüm yani Ayarlarda Common Settings,All Settings yazan sürüm. Yada Derleme numarasına bakın Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Derleme Numarası:T5612) 
Link
Discovery T6106 to Discovery T5612

Alternatif Link
http://gmdiscovery.gene...106_Discovery_T5612.zip 

Telefonu servise verip test yazılımı alan yada başka başka nedenler ile güncelleme alamayan arkadaşlar (T6106 yüklü olmadığı halde son sürüm yüklü yazısı çıkarsa) verdiğim yazılımı spflash ile kursunlar sonra güncellesinler sorunsuz güncellenecektir. 

Düzenlemeler ve Linkler Kendime Ait

Konu ALINTIDIR...

General Mobile Discovery OrjinalROM v2 (Update) için “0 yorum” bulunmaktadır.